Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Από την ίδρυσή του το Νοέμβριο του 2003, HAOLISEN έχει εμμείνει στο όραμα «Advocator και του καινοτόμου των πλωτών λύσεων επιστρώματος» και δεσμευμένος στην ανάπτυξη και την παραγωγή των βιομηχανικών ηλεκτροφορητικών επιστρωμάτων με την επένδυση των μερών της ανθρώπινης, υλικής, ενέργειας και των οικονομικών πόρων κατά τη διάρκεια μιας περισσότερο από δεκαετίας.

Ως το 2009, HAOLISEN έχει γίνει theinfluential και διάσημος κατασκευαστής εμπορικών σημάτων των ηλεκτροφορητικών επιστρωμάτων στην Κίνα. Με τη σταθερή αναζήτηση καινοτομίας του, HAOLISEN εμμένει στη επιστημονική έρευνα και την καινοτομία προκειμένου να δημιουργηθούν καλύτερα οι τιμές για την κοινωνία και να παρασχεθούν οι πελάτες τα υψηλότερα προϊόντα και η υπηρεσία καθώς επίσης και οι αποδοτικές λύσεις επιστρώματος. HAOLISEN είναι δεσμευμένο να διατηρήσει την απόλυτη ηγεσία της βασικής τεχνολογίας του στη βιομηχανία, η οποία μας χρηματοδοτεί με τις αξιότιμες κοινωνικές ευθύνες.


 

Ανάπτυξη HLS:

 

2003 η Co. επιστρώματος HLS (Σαγκάη), ΕΠΕ καθιερώθηκε.

 

2005 ο όγκος πωλήσεών του υπερέβη RMB 100 εκατομμυρίων.

 

2008 μετασχημάτισε τη λευκιά βιομηχανία αγαθών, και εκτιμήθηκε ως «άριστος προμηθευτής» από Haier, Midea, κ.λπ. Δημιούργησε το σύστημα διαδικασίας επιστρώματος E+P για τις θερμάστρες πετρελαίου στην εγχώρια βιομηχανία οικιακών συσκευών.

 

2009 δημιούργησε το σύστημα διαδικασίας επιστρώματος E+P για τα θερμαντικά σώματα στην εγχώρια οικιακή βιομηχανία.

 

2010 τα άσπρα και χρωματισμένα ηλεκτροφορητικά επιστρώματα υψηλών σημείων του αποτελούν ένα μερίδιο αγοράς 90% στην Κίνα.

 

2012 καθιέρωσε τη χημική Co. τεχνολογίας HLS (Jiangsu), ΕΠΕ σε Nantong της επαρχίας Jiangsu.

 

2013 τα αναβαθμισμένα υψηλής απόδοσης ηλεκτροφορητικά προϊόντα επιστρώματός του έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από την αυτοκινητική βιομηχανία κατασκευής, και έλαβαν τα τεχνικά πιστοποιητικά πιστοποίησης για βασικό

αυτοκινητικά υλικά της ομάδας της Κίνας FAW, ομάδα Chang'anAutomobile, αυτοκίνητο Dongfeng, VOLVO

και άλλοι αυτόματοι κατασκευαστές.

 

2014 έχει καταχωρήσει στην ΕΕ και την Ιαπωνία και έχει καθιερώσει το υπερπόντιο επιχειρησιακό τμήμα του, και πηγαίνει τώρα σφαιρικό.

 

2015 μέσω της συνεργασίας με το πανεπιστήμιο Fudan, έχει καθιερώσει το «Κοινό Κέντρο Ερευνών νέου

Τα πλωτά υλικά επεξεργασίας επιφάνειας» αυτό έχουν αναγνωριστεί από Sany ομάδα για πλωτό

βιομηχανικά υλικά επιστρώματος.

 

2016 πρώτο βιβλίο της Κίνας της τεχνολογίας βιομηχανίας που συντάσσεται από μια επιχείρηση - σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια ε-επένδυσης

 

Πιστοποίηση 2017 SAIC Volkswagen για το ηλεκτροφορητικό επίστρωμα και τον ανεφοδιασμό του επιπλέον Πιστοποίηση Foton για το βασισμένο στο νερό αυτοκίνητο topcoat και τον ανεφοδιασμό του επιπλέον φιλοξενημένος «συλλέξτε στην κοινή επιφάνεια ευημερίας χρωμάτων τελειώνοντας το συνολικό φόρουμ λύσεων».

 

Η χημική Co. τεχνολογίας 2018 HLS (Jiangsu), ΕΠΕ πήγε σε λειτουργία.

 

2020 πιστοποιείται από SAIC-GM και μπορεί να παρασχεθεί στο σύστημα saic-GM

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Μια περισσότερο από δεκαετία πριν, HAOLISEN ξεκίνησε την επιχείρησή του με μόνο τρία άτομα, ένα εργαστήριο, ένας μύλος άμμου, ένας αντιδραστήρας, μια διαταγή, ένας πελάτης. Βαθμιαία, δουλεψαμε σκληρά για να κερδίσουμε το επίτευγμα σήμερα, τα οποία αποδίδονται στην έννοια επένδυσης ταλέντου μας – «επιλογή, καλλιέργεια, εκπαίδευση, εμπιστοσύνη, επιστροφές». Εν προκειμένω, καθιερώσαμε επίσης την Επιτροπή κατασκευής ανθρώπινου κεφαλαίου. Θα μεταχειριστούμε τα ταλέντα ως πλούτο και ρίζες HAOLISEN για το μέλλον, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεμονωμένη αξία τους.
 
Η εταιρική διαχειριστική επιτροπή πολιτισμού HAOLISEN θα χτίσει μια δεύτερη οικογένεια που γεμίζουν με το σεβασμό, την αγάπη και τη βοήθεια για τους υπαλλήλους και θα αναπτύξει έναν υγιή και που εκπολιτίζεται χαρακτηρισμένος από την ειλικρίνεια, τη φρόνηση και τη θετική ενέργεια. HAOLISEN υποστηρίζει ότι το επιχειρηματικά σύστημα και τα πρότυπα ενσωμάτωσαν τους κανόνες, οι συγκινήσεις και η ηθική βάσει της ανθρωπότητας είναι ανώτερες από τίποτα, και θεραπεύουν τους υπαλλήλους ως οικογένειες, με την πίστη και την υιική ευσέβεια.
 

Δεδομένου ότι «χρειάζεται έναν μακροπρόθεσμο για να καλλιεργήσει τα ταλέντα», HAOLISEN έχει κρατήσει την καινοτομία και τις προκλήσεις για να επιδιώξει την επιτυχία. Με την ειλικρίνεια, το πάθος και την εμμονή, προσπαθούμε να κερδίσουμε τα καλύτερα επιτεύγματα. Επάνω σε μια δεκαετία αδιάλειπτων προσπαθειών και σκληρής δουλειάς, HAOLISEN έλαβε τις σημερινές ολοκληρώσεις.


Οι ομάδες ελίτ HAOLISEN παρακολουθούν τις απαιτήσεις των πελατών για να δημιουργήσουν την τέλεια εμπειρία εφαρμογής για τους.

Συμβαδίστε με το χρόνο να δοθούν μαζί τα πνεύματα και ο πολιτισμός μας…

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : HAOLISEN

Αριθμός Υπαλλήλων : 315~360

Ετήσιες πωλήσεις : 100million-120million

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα HLS Coatings (Shanghai)Co.Ltd Πιστοποιήσεις